Jouw verjaardagsboom

  1. Home
  2.  » Bomen planten met Valveco

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering

Een boom draagt niet alleen bij aan een gezond klimaat, maar zorgt ook voor meer biodiversiteit. Zo investeer je dus met het planten of opkweken van een boom in een groene en gezonde aarde voor iedereen.

Elke boom haalt iets van die vervelende CO2 uit de lucht en produceert daarvan, met behulp van onze zon, zuurstof. Bovendien vangt een boom fijnstof af, dat jij dan weer niet hoeft in te ademen. Een boom geeft verkoeling. Al helemaal in stedelijk gebied waar al het beton en baksteen de warmte van de zon opneemt en langzaam weer afgeeft. En, een boom zorgt voor een betere bodem en is gewoon een prachtig mooi stukje natuur! Allemaal pluspunten.

En nu jij.

Voor jouw verjaardag heb je van ons een boomkweeksetje ontvangen in de brievenbus. Met dat setje kan jij zo’n geweldig belangrijke boom opkweken. Natuurlijk, het duurt even voordat je van een beetje boom kunt spreken. Maar … het zelf opkweken geeft wel een goed gevoel. En je investeert in een groenere en gezondere aarde.

En dan nu aan de slag. Heb je de zaadjes geplant? Vul dan het contactformulier in en maak een foto van jouw pot met aarde waarin de zaadjes zitten. Na een poosje zul je de eerste lootjes zien. Fantastisch! Als je het leuk vindt, post je daarvan ook weer een foto.

Heel veel succes ermee!

Peter en Ronald Toes

Berichten

Jan Derk Haan

Jan Derk Haan

Gisteravond de Ginkgo Biloba zaden in de grond gestopt na 24 u te hebben geweekt. Ben benieuwd.! We hebben 6 jaar geleden toe we in Oud Beijerland kwamen wonen een Ginkgo Biloba in de tuin gezet, deze is inmiddels zo’n vier meter hoog en heeft net zijn laatste bladeren laten vallen.

Monique

Monique

3 maanden geleden heb ik de zaadjes geplant. Inmiddels is deze al flink gegroeid en staat in een pot om nog groter te worden 🙂

David Peters

David Peters

Inmiddels zijn de zaadjes geplant en nu maar wachten op de groei.

Thnx valveco

Arjan

Arjan

Lange tijd leek het er op dat slechts 1 zaadje het had overleeft, maar vanochtend kwam er toch ineens een 2e boompje boven de grond kijken.

Denise Spaans

Denise Spaans

Ook hier gisteren het boompje binnen gekregen en de zaadjes netjes 24 uur in water laten liggen.
Nu alle 5 gepland en kijken of we over 8 weken wat zien.
Hailey vond het erg leuk om te doen.

Peter Toes

Peter Toes

De eerste zaden hebben het niet gered. Misschien toch niet snel genoeg laten weken, vervolgens te nat of te droog, te veel zon, te weinig zon …
Super jammer. Dus heb ik zelf een nieuw pakketje gekocht. Nou ja, mijn vrouw Anita.

En wat denk je?

Na het met veel liefde omringd te hebben is een van de zaadjes uitgekomen. Inmiddels 16 cm hoog.
Tijd voor een ruime pot om flink te kunnen groeien.

Virgill

Virgill

de zaadjes zijn geplant, nu 8 weekjes wachten op mijn boompje, ben reuze benieuwd !

Marco Folmer

Marco Folmer

Voor iedereen die jaloers wordt en zich afvraagd of de bomen hier in Hongarije sneller groeien of dat ze hier gemanipuleerde voeding krijgen, het antwoord is simpel nee.
Mijn leuke cadeau van Valveco met de mooie gedachte erachter, heeft simpelweg de vliegreis niet overleefd, en was dus onplantbaar.
Heel even de “pest” erin, totdat Jeanne mijn echtgenote de opmerking plaatste: dan planten wij toch een compeserend compensatie boompje?
Zo gezegd, zo gedaan….en daar staat onze compenserende Katalpa boom te groeien totdat het voor 2 bomen CO2 uit de lucht haalt.
Kort samengevat: hartstikke leuke gedachte, heel leuk cadeau en ook van dit stuk groen gaan we genieten.

Michael

Michael

Vandaag precies vier maanden geleden de zaden geplant. Drie van de vijf zijn uitgekomen. De grootste is met vier maanden nu 19 cm lang.

Peter Toes

Peter Toes

Voor het eerst een boom voor mijn verjaardag ontvangen. Dat wil zeggen, het allereerste begin, de zaadjes.
Gelijk een dagje laten weken en nu zijn ze ingepakt in het bakje met grond.
Ik ben heel benieuwd of de zaden uitgroeien tot een boom.
Zou mooi zijn, want iedere boom helpt ons aan een gezond klimaat!

Bericht plaatsen

We zijn heel benieuwd of jij de kweekzaadjes al in een pot hebt gedaan. En als je boom gaat groeien, is dat ook erg leuk om te laten zien. Stuur ons hier je bericht en foto, dan kan iedereen je bericht zien.

Foto(Required)
Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Products Search

Search our comprehensive product range of high-quality marine valves, actuators, pipe couplings, air vent heads, flanges. Our products are listed in accordance with JIS and DIN standards, by category, by IMPA reference number and by list.

Request for Quotation

Please do not hesitate to ask us for a quote to meet your requirements. Select the requested valves from our product range and send your enquiry directly! Our team of experts will answer you with our detailed quotation and technical specification within 24 hours.

Request a Quote

Send a Message

Send us a quick message via this contact form. We will respond to you within 24 hours.